Velkommen til Struer Svømmeklub

Generalforsamling Struer Svømmeklub og StøtteforeningStruer Svømmeklub indkalder til generalforsamling

Tirsdag d. 3. marts 2015 kl. 20.

Vi starter med generalforsamling i støtteforeningen og efterfølgende i svømmeklubben. Alle er velkomne og du har som forældre alletiders mulighed for at give dit barn opbakning sammen med andre frivillige. Et hvert bidrag, stort som småt, er velkomment. Deltagelse er helt uforpligtende.

Tilmelding ny sæson 1. halv år 2015Tilmelding til den nye sæson kan ske fra den 31. december 2014 for nye medlemmer.

Gamle medlemmer tilmeldt sidste sæson kan frem til den 30. december bruge udsendte gentilmeldings mail (udsendt 21. december).

Har du ikke modtaget mailen, bør du checke dit spam filter.

HoldoversigtVi har et alsidigt program for alle aldre – oversigten over alle vores hold kan ses her.

HoldtilmeldingØnsker du at tilmede dig et svømmehold, kan du se, hvordan du gør under "Svømmeskolen" i menuen til venstre.
Du kan ligeledes finde de nye datoer for betalingsrater i den kommende sæson under "Svømmeskolen".

KalenderTjek kalenderen, hvor bl.a. svømmestævner fremgår.

TAK til vores sponsorer!

Hovedsponsorer: