Sommerferie

Struer Svømmeklub holder sommerferie fra søndag den 26. juni 2017 til og med fredag den 6. august 2017 (begge dage incl.)

Gamle medlemmer får primo juli tilsendt en gentilmeldings mail for næste sæson, som kan anvendes frem til og med 31 juli, med sikkerhed om plads på det samme hold for næste sæson.

Nye medlemmer kan fra 1. august tilmelde her på hjemmesiden efter først til mølle princippet.

God sommer
Bestyrelsen

HoldoversigtVi har et alsidigt program for alle aldre – oversigten over alle vores hold kan ses her: Holdplan efterår 2015.pdf

HoldtilmeldingØnsker du at tilmede dig et svømmehold, kan du se, hvordan du gør under "Svømmeskolen" i menuen til venstre.
Du kan ligeledes finde de nye datoer for betalingsrater i den kommende sæson under "Svømmeskolen".

KalenderTjek kalenderen, hvor bl.a. svømmestævner fremgår.

TAK til vores sponsorer!

Hovedsponsorer: