Vandsportscamp 1.-4. juli 2019

Kan du li' vand? Kan du li' at svømme? Kan du tænke dig at prøve andre aktiviteter i vand?

I samarbejde med idrætsforeninger i Struer tilbyder Struer Svømmeklub børn en mulighed for at prøve forskellige aktiviteter i vand. Aktiviteterne omfatter svømning, kajakroning, stand up paddle, wakeboarding, mini cross-triatlon samt basal livredning.

Camp'en er et tilbud til børn i alderen 10 til 13 år og med bopæl i Struer kommune.

Vandsportscamp'en afholdes i uge 27 – 1. uge i skolernes sommerferie. Camp'en varer 4 dage fra mandag den 1. til torsdag den 4. juli 2019. Alle dage fra 09.00 til 15.00. Der serveres frokost og frugt dagligt. Der er en egenbetaling på 800 kr. per deltager.

Man skal have taget minimum 200m mærke i regi af Dansk Svømmeunion eller folkeskolen. Desuden skal alle ved camp'ens begyndelse aflægge 200m svømmeprøve.

Tilmelding og betaling sker via Struer Svømmeklubs hjemmeside https://struer-svommeklub.dk. Tilmelding åbner mandag 20. maj og lukker 9. juni. Der er plads til 24 børn.

Mere information kan ses på:

Ved spørgsmål kontaktes:

Struer Svømmeklub, tlf: 30127212, mail: struer.svommeklub@gmail.com

Bestyrelsesmedlem Eva Glassou, tlf: 26147847, mail: post@evaglassou.dk

Sæson Forår 2019

Den nye sæson starter Torsdag den 3. januar 2019, medlemmer fra sidste sæson kan fra den 26. december og frem til den 31. december tilmelde sig det samme hold som de tidligere har deltaget på, ved at anvende fremsendte(25.12.2018) gentilmeldingsmail. Nye medlemmer kan tilmelde sig fra den 1. Januar 2019 efter først til mølle princippet.

Struer Svømmeklub optager medlemmer hele året, og der er altid mange hold tilbage med ledige pladser.
Tilmelding foregår her på hjemmesiden. Du er altid velkommen til at komme og prøve om svømning er noget for dig en gang inden du tilmelder dig.

1. Opret en profil
2. Klik på "Holdtilmelding" i den øverste bjælke, herefter
følger du bare vejledningen.

Husk svømning er den eneste sport, man kan dø af ikke at have lært

Bestyrelsen

HoldoversigtVi har et alsidigt program for alle aldre – oversigten over alle vores hold kan ses her: /Holdplan2019.pdf

HoldtilmeldingØnsker du at tilmede dig et svømmehold, kan du se, hvordan du gør under "Svømmeskolen" i menuen til venstre.
Du kan ligeledes finde de nye datoer for betalingsrater i den kommende sæson under "Svømmeskolen".

KalenderTjek kalenderen, hvor bl.a. svømmestævner fremgår.

TAK til vores sponsorer!

Hovedsponsorer: